Noi dezvaluiri despre HTC Hima (M9) indica mai exact cat de puternic va fi telefonul.

HTC Hima (M9) si Samsung Galaxy S6 sunt cele mai asteptate telefoane din al doilea trimestru al anului 2015, cele doua urmand sa fie lansate aproape sigura la Mobile World Congress ce va avea loc la inceputul lunii martie. In ceea ce priveste HTC Hima, pana acum au aparut mai multe informatii despre design, decat despre specificatii.

Recent, au aparut rezultatele Geekbench benchmark si acestea au fost publicate pe internet - conform acestora, Hima va veni cu un procesr octa-core Qualcomm Snapdragon 810 (1.55Ghz) cu 3GB de RAM. In momentul testarii, telefonul avea Android 5.0.2 Lollipop, insa ar putea sa mai primeasca un update pana la lansare.

Benchmark-urile Geekbench au rulat si o serie de teste asupra a diferite component instalate pe device si ofera un scor final ce ajuta la o comparatie a unor telefoane. Conform rezultatelor, HTC Hima (M9) a avut un scor pentru un nucleu de 1232 si pentru mai multe nuclee de 3587. Este un scor mult mai bun decat predecesorul, One (M8), care obtinuse 2899 pentru testul multi-core.

Insa la o comparatie cu Samsung Galaxy S6, HTC Hima iese in dezavantaj - conform testarii, S6 are un scor de 1520 pentru un nucleu si 5478 pentru mai multe!

Share articol: