Desi cei de la Samsung nu au pomenit nimic de smartphone-uri la prezentarea de luni de la CES, compania din Coreea de Sud a prezentat astazi doua noi telefoane.

Ziua de 6 ianuarie a fost una importanta pentru Samsung - compania a anuntat oficial Galaxy A5 si Galaxy A7 in India, pentru ca apoi sa prezinte doua noi telefoane. Desi Galaxy E5 si E7 sunt device-uri mid-range, E7 se apropie de zona de varf. Sunt vazute insa ca versiunele mai ieftine pentru A5 si A7.

Ambele au o grosime de 7.3mm si carcasa de aluminiu dintr-o singura bucata, ceea ce le apropie si mai mult de A5 si A7.

In ceea ce priveste specificatiile, Galaxy E7 vine cu un ecran de 5.5 inc, display 720p Super AMOLED, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB de RAM si 16GB spatiu de stocare. Camera principala este de 8MP, iar cea secundara de 5MP. Bateria este 2.400 mAh, poate suporta card microSD si 2 sloturi SIM. Pretul este de aprox 363 dolari in India.

De partea cealalta, E5 este ceva mai modest - ecran de 5 inch, 720p Super AMOLED, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB de RAM, 16GB spatiu de stocare si camere la fel ca E7, de 8MP cea principala, si 5MP cea secundara. Are o baterie de 2.400 mAh, posibilitatea de a folosi card microSD si doua sloturi SIM. Pretul este de 305 dolari.

Ambele telefoane au TouchWiz UI peste Android 4.4.4. KitKat, insa cei de la Samsung au sugerat ca va primi si Lollipop in curand. Nu se stie insa daca telefoanele vor fi disponibile si in alte tari.

Share articol: