Compania coreeana va lansa telefonul si tableta LTE 4G cu ocazia conferintei IFA de la Berlin

Samsung va lansa variantele LTE pentru smartphone-ul Galaxy S II si pentru tableta Galaxy Tab 8.9, cu ocazia expozitiei IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) ce va avea loc anul acesta intre 2 si 7 septembrie in Germania. Cele doua gadgeturi galactice vor avea o viteza 4G, o mai mare autonomie si un display cu o tehnologie fara egal.

"Odata cu introducerea Galaxy S II LTE si Galaxy Tab 8.9 LTE, vom aduce performantele acestor dispozitive la un nivel cu totul nou. LTE redefineste experienta utilizatorilor, facand posibila deschiderea unor posibilitati complet noi ale acestor gadgeturi in ceea ce priveste vizualizarea, partajarea, calitatea si conectivitatea", a declarat JK Shin, presedinte si sef comunicatii mobile pentru business in cadrul Samsung.

Atunci cand un dispozitiv este conectat la o retea 4G, tehnologia LTE permite download-ul fisierelor la o viteza de peste 100 Mbps si uploadarea acestora la o viteza de 50 Mbps, de cinci ori mai rapid decat in cazul conexiunilor HSPA+. Aceasta inseamna ca o piesa format MP3 de 4 minute va putea fi descarcata in doar 0,3 secunde, sau un film intreg in mai putin de 2 minute.


Telefonul Samsung Galaxy S II LTE va dispune de un procesor dual core cu o frecventa de 1,5 GHz, grafica 3D superioara pentru jocuri si filme, ecran Super AMOLED Plus de 4,5 inch, camera foto de 8 MP si va avea instalat cunoscutul sistem de operare Android 2.3. Tableta Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE are o portabilitate incredibila, avand o grosime de 8,6 mm si o greutate de doar 455 g.


Sursa: engadget.com


Citeste si:

Samsung Galaxy Tab 10.1 ramane interzisa doar in Germania

Familia galactica s-a marit! Samsung Galaxy R a ajuns in Europa

Samsung anunta lansarea a 4 noi telefoane Galaxy

Share articol: