Sud-coreenii anunta cele doua noi variante la nici doua saptamani dupa lansarea iPhone 5s

Samsung nu se lasa mai prejos in lupta cu Apple. N-a trecut prea mult timp de la debutul iPhone 5s, ca sud-coreenii au si lansat doua versiuni aurii pentru Galaxy S4. Cele doua variante vin in nuantele Gold Pink si Gold Brown si se adreseaza celor pe care ii tenteaza noul iPhone auriu dar nu se indura sa renunte la Android pentru iOS 7.

Cele doua noi variante de Galaxy S4 au fost anuntate pe Facebook si Twitter de Samsung Arabia. Deocamdata, vor fi disponibile doar in Emiratele Arabe Unite. Samsung nu a precizat si pretul sau data la care vor fi lansate. 

Anuntul a fost facut in aceeasi zi in care compania a anuntat un smartphone cu ecranul curbat. Cel mai probabil, Samsung testeaza piata cu o editie limitata, in Orientul Mijlociu. Daca va exista cerere pentru noile culori, e foarte probabil sa vedem variantele aurii disponibile si in restul tarilor, presupun cei de la Mashable. Oricum, sud-coreenii merita felicitari. E aproape imposibil sa proiectezi sa planifici si sa anunti un nou telefon in doar doua saptamani, chiar si pentru Samsung. Asta, daca nu cumva aveau cunostinta de mai mult timp de iPhone-ul auriu.

Share articol: