Samsung a anuntat azi intentia de a cere in Paris si Milano ordine preliminare de interdictie impotriva vanzarii modelului Apple iPhone 4S pe pietele respective. TOATE DETALIILE, aici!

Samsung Electronics, a anuntat azi ca are in plan solicitarea in Paris si Milano a unor ordine preliminare de interdictie impotriva vanzarii modelului Apple iPhone 4S pe pietele respective. iPhone 4S ar urma sa fie disponibil incepand cu 14 octombrie in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie, iar la sfarsitul lunii si in alte tari.

Cererile de interzicere preliminara din Franta si Italia fac referire la doua incalcari de patente ce privesc tehnologia de telecomunicatii wireless, anume standardele Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA) pentru handset-urile mobile 3G.

Tehnologia aceasta ar fi esentiala pentru functionarea optima a retelelor si dispozitivelor telecom. "Samsung considera ca incalcarea acesteia de catre Apple este grava si ca vanzarea lui iPhone 4S ar trebui interzisa", se arata intr-un comunicat de presa.

"Apple a continuat sa violeze in mod flagrant drepturile noastre de proprietate intelectuala si sa foloseasca tehnologiile noastre, iar noi ne vom apara drepturile de proprietate intelectuala. Samsung are in plan cererea unor interdictii preliminare in alte tari dupa evaluarea situatiei", spun oficialii companiei.

Cele doua companii sunt in procese de multa vreme, acuzandu-se reciproc de furt de tehnologie. Samsung a anuntat inca de acum 2 saptamani ca va incerca sa opreasca aparitia pe piata a noului telefon de la Apple. Si compania din Cupertino a tarat Samsung, in cazul tabletei Galaxy Tab 10.1.

Sursa: Samsung

 

Citeste si:

VIDEO Tehnologie Star Trek pe noul iPhone 4S! O "lampa a lui Aladdin" executa toate comenzile tale vocale

GALERIE FOTO A fost lansat iPhone 4s, un telefon mai rapid decat iPhone 4! Click sa vezi PRETUL

VIDEO Review Windows Phone 7.5 Mango

Samsung Omnia W, primul smartphone cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Vezi ce caracteristici va avea

VIDEO HTC Explorer - cel mai nou si accesibil smartphone HTC. Vezi caracteristicile si galeria foto 

Share articol: