Fanii brandului Samsung vor avea parte de o surpriză plăcută în luna februarie, când va fi lansată nouă serie Galaxy S22.

Potrivit publicației Phone Arena, modelul Galaxy S22 Ultra, care va fi vârful de gamă, va avea specificații și design aproape identic cu al Galaxy Note 20, inclusiv un slot special pentru stiloul S Pen.

Informațiile au fost confirmate de Samsung, care atestă astfel prevenirea pe piață a seriei Note, una dintre cele mai apreciate game ale brandului.

De asemenea, compania coreeană a pregătit lansarea unui site pentru Galaxy S22, iar meta tagurile identificate fac la rândul lor referire la gama Note: „galaxy s series, galaxy note series, samsung galaxy 2022.”

Deocamdată nimeni nu știe denumirea exactă a noului gadget, dar este posibil ca vârful de gamă să fie un hibrid între seriile S și Note. Samsung la lansa probabil și un S Pen mai rapid, care va putea fi folosit împreună cu noul flagship.

Un alt accesoriu care ar putea fi prezentat luna viitoare este un încărcător rapid, de 45W, conceput special pentru Galaxy S22 Plus și S22 Ultra și care va costa aproximativ 50 de euro.

Noua serie Galaxy S22 va fi prezentată oficial pe 9 februarie, când vor începe și precomenzile, iar telefoanele vor ajunge în magazine începând cu 24 februarie.

Prețul de pornire pentru fiecare model va fi mai mare față de seria anterioară, prin urmare cel mai ieftin smartphone va costa de la 788 euro.
__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: 

Share articol: