O noua zi, noi informatii despre telefoanele pe care le va lansa Samsung.

Galaxy S6 si 'verisorul' S6 Edge au fost 'victimele' multor zvonuri in ultimele saptamani, iar ultimele informatii vorbesc despre camera ce se va gasi pe ambele telefoane. Totul a plecat de la o postare pe blogul oficial al vice-presedintelui Samsung, Dong Hoon Jang, cel care prezinta evolutia camerei la telefoanele din seria Galaxy.

Citand persoane "direct implicate in situatie", cei de la Bloomberg au confirmat astazi ca atat Galaxy S6, cat si S6 Edge vor avea carcase complete din metal si "cel mai avansat procesor facut de Samsung". Ambele telefoane vor avea display de 5.1 inch si carcasa de metal e produsa de catre chinezii de la BYD Electronic.

Raportul publicat de Bloomberg il citeaza pe analistul Lee Seung Woo de la IBK Securities care spune ca Samsung vrea sa lanseze versiunea cu ecran prelungit pe laterale pentru a putea lupta cu competitia si sa-si pastreze cota de piata: "Samsung are nevoie de un model cu o noua tehnologie pentru stoparea gigantului iPhone si sa se distinga fata de altii" spune analistul.

Pe langa informatiile Bloomberg, cei de la UnderKG din Coreea prezinta noi scheme care ar prezenta Galaxy S6. Acestea sunt o confirmare a zvonurilor de pana acum si mai ales a constructiei din metal mentionate de Bloomberg.

In ceea ce priveste camera, pentru ca de la asta plecasem, aceasta va include atat High Dynamic Range (HDR), cat si phase detection auto focus. Camera principala va avea un senzor de 20MP produs de catre Samsung, avand si stabilizator optic de imagine. Camera pentru selfie-uri va fi de 5MP, si aceasta avand senzor produs de Samsung. De asemenea, se mai vorbeste ca Samsung va folosi noul Android 5.0 camera API pentru a oferi un mod Pro.

Samsung va lansa Galaxy S6 si S6 Edge la Mobile World Congress de la Barcelona pe 1 martie.

Share articol: