Smartphone-ul va avea un display mai mare, un procesor mai rapid si o memorie considerabil imbunatatita. GALERIE FOTO

Compania coreeana a lansat astazi Galaxy Ace Plus, o versiune imbunatatita a popularului smartphone Galaxy Ace. Noul model vine cu un design elegant si minimalist cu margini mai rotunjite. Aparatul are o greutate de 115 grame si dimensiuni de 114,5 x 62,5 x 11,2 mm.

Galaxy Ace Plus are un display de 3,65 inch (320 x 480 pixeli), putin mai mare decat modelul aterior Galaxy Ace de 3,5 inch. Gadgetul este echipat cu un procesor mai rapid de 1 GHz, o memorie interna mult mai mare de 3 GB si o memorie RAM sporita de 512 MB.

"Samsung Mobile isi face debutul in 2012 prin lansarea modelului Galaxy Ace Plus, ce va continua seria de succes din care fac parte: Galaxy S, Galaxy SII, Galaxy Ace si Galaxy Mini" a declarat JK Shin, Presidinte al Diviziei de Comunicatii Mobile si IT din cadrul companiei Samsung Electronics. "In 2012 vom continua sa dezvoltam experienta intuitiva si interactivitatea seriei de succes Galaxy, cel mai mare brand la nivel mondial in domeniul telefoniei mobile" a mai adauga acesta.

Smartphone-ul va avea instalat sistemul de operare Android Gingerbread si va beneficia de serviciile Samsung (TouchWiz, SocialHub, MusicHub, ChatON) si Google (Maps, Gmail, YouTube, Talk, Picasa etc). Noul model are Bluetooth 3.0, celelalte caracteristici de conectivitate (7,2 Mbps) si ale camerei (5 MP) sunt similare modelului anterior Galaxy Ace. 

Smartphone-ul va fi disponibil incepand cu aceasta luna in Rusia, urmand sa fie introdus treptat si pe celelalte piete.


Sursa: samsungmobilepress.com

Share articol: