VIDEO Cele mai recente smartphone-uri Motorola si Nexus se infrunta pentru titlul de "Google Phone"

Popularul site CNET a pus fata in fata doua dintre cele mai noi modele Android: Samsung Galaxy Nexus si Motorola Droid Razr Maxx. 

Samsung Galaxy Nexus este cel de-al treilea smartphone din seria Nexus, fiind denumit si "Google Phone". Primul model, Nexus One, a fost lansat in urma cu doia si a fost realizat de catre HTC. Un an mai tarziu, Google colaboreaza cu Samsung pentru cel de-al doilea model, Nexus S. Cel de-al treilea si cel mai recent "Google Phone" este Galxy Nexus, realizat tot in colaborare cu Samsung, este primul smartphone ce are sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Motorola Droid Razr Maxx, lansat in urma cu o luna la Las Vegas cu ocazia conferintei CES 2012, este succesorul modelului Droid Razr. Motorola Droid Razr, la momentul lansarii octombrie 2011, a fost cel mai subtire smartphone din lume cu o grosime de doar 7,1 mm. Motorola Droid Razr Maxx este unul dintre cele mai performante smartphone-uri din punctul de vedere al bateriei. Conform specificatiilor producatorului, Droid Razr Maxx are o autonomie de 21,5 ore de convorbire neintrerupta si de aproape 16 zile (380 ore) in stand-by.

Compania Motorola Mobility a fost achizitionata in luna august a anului trecut de catre Google pentru suma de 12,5 miliarde de dolari. In urma cu o zi, autoritatile americane si europene au aprobat tranzactia dintre cele doua companii.

Dar sa vedem cine a castigat meciul de box, dintre Galaxy Nexus si Droid Razr Maxx, organizat de popularul site american. Brian Tong, senior editor la CNET, a arbitrat duelul celor doua smartphone-uri.
Motorola
Droid Razr Maxx
Samsung
Galaxy Nexus
Prima runda: Design4,74,3
Runda a II-a: Interfata4,05,0
Runda a III-a: Facilitati5,04,0
Runda a IV-a: Multimedia & Web4,05,0
Runda a V-a: Apeluri5,04,0
Scor final4,554,46

Sursa: cnet.com

Share articol: