Telefonul, despre care s-a tot vorbit in ultima vreme, este rezistent la apa si la praf.

Samsung Galaxy S4 Active a fost anuntat oficial, astazi, iar cel mai important lucru cu care vine este faptul ca se descurca cu succes in apa si praf.

Camera foto de 8MP, ceva mai mica decat in cazul Samsung Galaxy S4, este si ea gandita special pentru persoanele pasionate de aventura, intrucat ea poate face fotografii subacvatice in "Aqua Mode". Acest mod de fotografiere permite realizarea unor imagini si filmulete clare, in culori bogate, sub apa. 

Samsung Galaxy S4 Active rezista scufudant la 1 m adancime in apa timp de 30 de minute.

GALAXY S4 Active este conceput in special pentru utilizatorii activi care iubesc viata in aer liber (JK Shin, CEO IT & presedinte Mobile Communications Division la Samsung Electronics)

Smartphone-ul Samsung Galaxy S4 Active are un ecran LED, spre deosebire de Super AMOLED-ul cu care este dotat S4. In rest, specificatiile se pastreaza. Ecranul are o rezolutie de 1080p, o diagonala de 5 inch, iar procesorul este u quad-core la 1,9GHz. Mai exista 16GB de spatiu ce poate fi extins cu un card microSD si 3GB de RAM.

Telefonul are 4G, port infra-rosu, Wi-Fi si NFC, iar bateria este de 2600 mAh. Sistemul de operare ales este Android 4.2.2, iar telefonul este dotat cu Air View, Air Gestures, F Health si Watch ON IR.

Samsung Galaxy S4 Active este un pic mai mare si mai gros decat S4, avand dimensiunile 138,7 x 71,3 x 9,1 mm, iar greutatea a crescut cu 21 de grame pana la 151g.

Telefonul va fi disponibil in mai multe variante de culoare: Urban Grey, Dive Blue si Drange Flare. 

Share articol: