Telefonul, unul dintre cele mai tari cu sistemul de operare Android, este asteptat de milioane de fani

Europa de Est mai are putin si ii intinde covorul rosu lui Samsung Galaxy S4, unul dintre cele mai bune telefoane Android ale momentului. SamMobile scrie ca gadgetul va ajunge in lunile aprilie - iunie. Site-ul scrie ca telefonul va fi in aceasta perioada in Europa de Est, inclusiv in Rusia si Ucraina, insa nu precizeaza textual numele tarii noastre.

Contactati de yoda.ro, reprezentatii Samsung Romania au declarat ca vor veni cu vesti in perioada urmatoare. Asadar, cel mai probabil nu mai e mult pana la lansarea oficiala din tara noastra, iar zvonurile care vorbesc de jumatatea lunii aprilie sunt plauzibile.

Samsung Galaxy S4, specificatii complete si pret. VIDEO George Buhnici

Samsung Galaxy S4 are doua versiuni, 3G si 4G LTE. Deocamdata nu e clar daca acestea sunt pe procesor Exynos 5 Octa sau Snapdragon 600. Amandoua chipurile suporta, insa, tehnologia LTE.

In Europa de Est vor fi disponibile ambele culori, Black Mist si White Frost. Din pacate, insa, la bursa zvonurilor se spune ca telefoanele la vanzare nu vor fi in varianta cu spatiu de stocare de 32 GB, ci doar cu 16GB sau cu 64GB.

In acest moment, se pare ca versiunea de Samsung Galaxy S4 cu 3G si 16 GB va aparea in Europa de Est in saptamana 15-21 aprilie, iar cea cu 4G de 16 GB in perioada 20-26 mai. Cei care vor un telefon cu 64 GB trebuie sa astepte pana in saptamana 10-16 iunie.

Vom reveni cu amanunte legate de lansarea Samsung Galaxy S4 in Romania

Share articol: