Acestea sunt doua dintre cele mai tari telefoane Android ale momentului.

Samsung Galaxy S4 si HTC One pot fi precomandate de la Orange Romania. Telefoanele sunt compatibile 4G, iar cei care aleg sa le rezerve online in aceasta perioada vor primi cadou o baterie externa, in limita stocului. Compania anunta ca la finalul acestei lui, cele doua smartphone-uri vor fi prezente si in magazinele din tara.

HTC One poate fi precomandat la 269 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Panteră 39. Smartphone-ul are Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 si vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,7 GHz si are o memorie internă de 32 GB.

HTC One are o carcasa eleganta din aluminiu cu doua difuzoare stereo frontale si amplificatoare Beats Audio, ecran de 4,7 inch cu rezolutie Full HD si o camera UltraPixel ce capteaza cu 300% mai multa lumina.

La Orange Romania poate fi precomandat si Samsung Galaxy S4, care costa 299 euro (TVA inclus) alaturi de un abonament Pantera 39. Telefonul are Android Jelly Bean, iar inauntrul carcasei gasim un procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp.

Cele doua telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice si NFC, permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS.

Daca le cumpara cu abonamentele Panteră 39 si Pantera 49, clientii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, in zonele de acoperire.

Orange recomanda clientilor o asigurare pentru telefon in primele 30 de zile de la achizitie pentru a-si proteja aparatul de situatii neprevazute.

Share articol: