Specificatiile telefonului ar proveni dintr-o prezentare. E posibil ca noul gadget sa se lanseze saptamana viitoare.

Samsung Galaxy S5 s-a lansat in Romania si la nivel global, astfel ca acum compania are timp sa pregateasca punerea in scena a noului Samsung Galaxy S5 Zoom, un telefon pentru care camera foto este elementul de baza.

Mai multe informatii legate de Galaxy S5 Zoom au aparut in urma unei prezentari, iar aceste specificatii au fost confirmate de surse apropiate producatorilor pentru gsmarena

S-ar parea ca noul smartphone vine cu imbunatatiri majore fata de S4 Zoom de anul trecut (foto sus). Cel de acum va fi mai subtire si va fi fara obiectiv care sa stea in exterior. Samsung ar fi optat pentru un zoom intern, de tipul celor intalnite pe mai multe camere digitale.

Galaxy S5 Zoom va avea un ecran de 4,8 inch la 720p si sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Noul smartphone va primi un senzor CMOS de 20MP cu stabilizare optica, iar zoomul optic va fi de 10x. Camera va fi ajutata de un blitz Xenon.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S5 Zoom s-ar parea ca va avea pe lista de specificatii un procesor quad-core la 1,5 GHz si 2 GB de RAM.

Deocamdata nu exista informatii privind pretul noului dispozitiv.

Share articol: