Noi detalii extrem de interesante în legătură cu Galaxy Fold 2 încep să iasă la iveală. Telefonul care se pliază pe orizontală, la fel ca și Motorola razr, va veni cu un display ultra-subțire din sticlă, spre deosebire de celelalte telefoane pliabile lansate până acum. 

Astfel, ecranul noului device va arăta mai plat și mai neted. De fapt, chiar luna trecută Samsung ar fi semnat un contract de lungă durată cu Dolnsys pentru a putea folosi aceste straturi protectoare din sticlă.

La începutul acestei luni, LetsGo Digital a arătat că Samsung a înaintat trei solicitări pentru patentarea a trei denumiri oficiale: „Samsung Ultra Thin Glass”, „Samsung UTG” și „UTG”.

Modelul Galaxy Fold 2 ar putea fi prezentat oficial odată cu gama Galaxy S 11, în timpul unui eveniment programat să aibă loc pe 18 februarie 2020. Spre deosebire de primul Galaxy Fold, care era mult mai mare și care se plia în jurul unei axe verticale, dezvăluind o tabletă cu un ecran de 7.3 inci, noul smartphone este special proiectat pentru a fi un dispozitiv de buzunar, portabil.

Zvonurile actuale sugerează că acesta ar putea veni la pachet cu un display perforat de 6,7 inci care să facă loc camerei de selfie. Un ecran extern va fi folosit pentru vizualizarea notificărilor, a informațiilor despre apeluri, data, oră și meteo. Ca preț, acesta se va situa, cel mai probabil, în jurul sumei de 1000 de dolari, cu încă jumătate mai puțin față de principalul rival Motorola razr, care va costa 1500 de dolari. Acesta din urmă este un model exclusive Verizon, bazat pe versiunea popular Razr flip care a vândut 130 de milioane de unități în perioada 2004-2008.

Dincolo de ecranul mult îmbunătățit, Samsung vrea să aducă pe al doilea model pliabil al companiei și alte specificații de top: platforma Snapdragon 865, 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare, pe lângă modulul foto extrem de performant și compatibilitatea 5G.

Așadar, Samsung Galaxy Fold 2 va fi primul telefon pliabil care va utiliza un ecran din sticlă. Această mutare ridică enorm standardele și pentru ceilalți producători și rămâne de văzut cine va reuși să țină pasul, arată jurnaliștii de la Phone Arena.

Sursa foto: Phone Arena

Share articol: