Compania din Coreea de Sud se lauda cu telefoanele lansate.

Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt telefoanele pe care Samsung mizeaza tot in lupta pentru suprematia pe piata smartphone-urilor cu cei de la Apple. Un prima pas pozitiv a fost facut, Galaxy S6 Edge fiind desemnat cel mai bun device prezentat la MWC 2015

Unul dintre principalele atuuri ale telefoanelor este reprezentat de carcasele de metal, pe partea din spate fiind folosita o tehnica ce permite o reflexie a luminii atragatoare. Cei de la Samsung au detaliat procesul de design petnru telefoane si de ce acestea sunt cele mai atragatoare telefoane pe care le-a produs compania vreodata.

Galaxy S6 si S6 Edge au un aluminiu intarit 6013 care este de obicei folosit la fuselajele avioanelor si automobile si este "de 1,5 ori mai puternic si de 1.2 ori mai rezistent la zgarieturi" in comparatie cu aluminiul folosit pe smartphone-urile existente pe piata, spun cei de la Samsung.

Device-ul are aspectul luxos datorita unui proces invelire multipla de dimensiuni nano, ceea ce a facut posibila reflexia de pe spate. Pentru Galaxy S6 Edge, procesul include si ceva numit 3D Thermoforming pentru a obtine ecranul prelungit pe laterale.

Share articol: