Imaginile cu siguranta ii vor entuziasma pe pasionatii de smartphone-uri.

Mobile World Congress 2015 se apropie rapid iar toti ochii sunt pe cei de la Samsung, cei care urmeaza sa lanseze Galaxy S6 iar acesta se pare ca va fi prezentat la evenimentul de la Barcelona din luna martie.

Exista multe informatii despre telefon, cum ca ar avea un procesor Exynos 7420 cu 3GB de RAM, ca va avea un display mai mare, si multe semne de intrebare - designul sau functiile noi pe care le va avea. Noua linie Galaxy S ar urma sa aiba o carcasa de aluminiu.

Insa probabil vestea care a entuziasmat cel mai tare este despre versiunea alternativa pentru Galaxy S6 ce ar urma sa aiba ecranul prelungit pe lateral, precum Galaxy Note Edge. Iar aceasta versiune ar merge si mai departe, cu ecranul prelungit pe ambele parti! Despre acest telefon se presupune ca se va numit Galaxy S Edge si ar mai putea avea cateva trucuri, asa cum dezvaluie un patent ce a fost dezvaluit.

Documentul in cauza arata noua abordare asupra conceputului si sugereaza la ce ne putem astepta de la Galaxy S Edge. Ecranul are ecranul prelungit pe ambele parti, insa e extins pana pe spatele device-ului! Spre deosebire de Note Edge.

Acest lucru deschide multe posibilitati - spatiul extra poate fi folosit pentru notificari si controluri media si accesarea rapida a unor alte functii, dar cu siguranta pot aparea si altele.

Trebuie mentionat ca patentul aparut prezinta si o alta functie, descrisa simplu ca "Pop-up". Dupa cum arata, exista un panel pe partea de sus a device-ului iar numele sugereaza ca acea parte poate sa iasa. Nu se stie nimic despre aceasta functie si ce va aduce ea, dar mai trebuie mentionat ca nu fiecare patent ajunge in linia de productie.

Schita poate sa ofere o idee generala despre cum va arata Galaxy S6. De asemenea, poate sa nu aiba legatura cu acest telefon, ci sa faca referire la planuri viitoare si functii si design pentru un alt telefon. Raspunsurile le vom afla intr-o luna la MWC.

UPDATE: Samsung confirma cu o poza criptica faptul ca cele 2 telefoane vor fi lansate pe 1 martie!

Share articol: