Chiar dacă nu au apărut încă multe informații despre noile modele de iPhone din acest an, fanii brandului ar putea avea parte de o surpriză foarte plăcută.

Faimosul „breton”, adică decupajul din ecran, necesar pentru senzorii foto și Face ID, a fost de la bun început un detaliu controversat la ultimele serii de iPhone.

Mulți specialiști consideră că acest decupaj prea mare, astfel încât strică aspectul telefonului. Potrivit unui raport publicat de Bloomberg, seria iPhone 13 ar putea rezolva problema, pentru că decupajul din ecran va fi mult mai mic.

Mai mult, pe viitor, la următoarele modele, Apple ar putea renunța complet la acest detaliu, găsind o altă soluție pentru senzorii frontali.

„Bretonul” a fost introdus prima dată pe modelul iPhone X, iar de atunci a fost păstrat aproape neschimbat. Modificarea de design este, prin urmare, binevenită, mai ales că alți producători, printre care Samsung, au găsit alte soluții pentru a găzdui camerele foto: un mic orificiu în ecran.

Prin urmare, este foarte posibil ca noile modele de iPhone să vină și ele cu această specificație, dar rămâne de văzut cât de semnificativă va fi schimbarea pe care o vom vedea pe iPhone 13, scrie Mashable.

 

Share articol: