Producatorul japonez a lansat un smartphone Android cu display de 4,3 inch, camera de 12 MP si procesor de 1,5 GHz

Sony Xperia S, prezentat la inceputul acestui an la Las Vegas, va fi disponibil din primavara. Noul model Android are un display de 4,3 inch si o camera cu o rezolutie uimitoare de 12 mgapixeli. Vezi cat de buna este camera Sony Xperia S.

Smartphone-ul va fi disponibil cel mai probabil incepand cu luna martie in Europa si Asia. Gadgetul este echipat cu un procesor dual-core cu o frecventa de 1,5 GHz si o memorie RAM de 1 GB. Vezi specificatiile tehnice complete Sony Xperia S.

Este de asteptat ca japonezii sa comercializeze noul model la un pret de aproximativ 470 euro (560 euro cu taxe incluse) pentru varianta cu memorie de 32 GB. Sony Xperia S este deja disponibil pentru pre-comanda pe site-urile unor magazine online din Marea Britanie.

 

Producatorul nipon a lansat si modelul Sony Xperia ion, destinat in special utilizatorilor din Statele Unite. Smartphone-ul Android are un display de 4,6 inch (720 x 1280 pixeli), camera cu o rezolutie de de 12 MP (4000 x 3000 pixeli) si procesor dual-core cu o frecventa de 1,5 GHz.

 

Sursa: blog.clove.co.uk / Foto: gsmarena.com

Share articol: