Smartphone-ul a fost creat pentru cei care au nevoie de un spatiu de stocare urias pentru ca vor sa tina in telefon filmulete si poze.

Telefonul Saygus V2 are ecran de 5 inch la 1080p, cip Snapdragon cu procesor quad-core la 2,6GHz si 3 GB de RAM. Insa specificatia care iese cel mai mult in evidenta este spatiul de stocare de 320 de GB. Dintre acesti giga, 64 sunt interni si exista si doua sloturi MicroSDXC.

Telefonul foloseste sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat si vine cu incarcare Wireless Qi si senzor de amprenta, anunta TheVerge.

Designul noului aparat nu este cel mai tare de pe piata, insa specificatiile dau clasa multor modele. Pentru ca avem asa o capacitate de stocare, producatorul s-a gandit sa puna si doua camere foto sanatoase: una de 21MP cu blitz dual-LED pe spate, si o alta de 13MP in fata. Difuzoarele sunt Harman Kardon.

Exista insa o intrebare mare legata de acest smartphone, Saygus V2: care este pretul. Compania n-a dezvaluit o suma, insa a spus ca va fi unul "competitiv" pentru zona telefoanelor cu ecrane de 5 inch.

Smartphone-ul va ajunge la toti operatorii de telefonie din Statele Unite ale Americii, iar producatorul sustine ca va contacta si operatori de pe glob, asadar sunt sanse mari sa il vedem si in Europa.

Share articol: