Desi este un telefon subtire, bateria este de 2 ori mai mare decat cea de pe Galaxy S7 sau iPhone 6s Plus!

Cum majoritatea granzilor se lupta in functii si telefoane cat mai subtiri, alti producatori incearca sa exploateze o zona unde sunt mai putine variante - cea a telefoanelor cu baterie foarte mare. Ultimul exemplu este Ulefone Power.

Telefonul are o baterie Sony imensa de 6.050 mAh care ofera 4 zile de folosire normala, 63 de ore de convorbire si 75 de zile in standby! In plus, telefonul vine cu Quick Charge!

Ulefone Power poate fi incarcat total in 2 ore. Daca e tinut 30 de minute la incarcat rezista o zi intreaga iar 5 minute de incarcare sunt suficiente pentru 2 ore de convorbiri.

Ulefone Power are carcasa de metal si un display 1080p de 5.5 inch si 2.5D Gorilla Glass 3. Exista si un senzor de amprenta pe partea din spate.

Telefonul are o camera de 13MP Sony (IMX214, f/1.8 lens) capabila sa filmeze 1080p cu Electronic Image Stabilization (EIS) si dual-LED flash. Camera frontala este de 5MP. Telefonul vine cu Android 5.1, urmand sa vina update-ul la 6.0 Mashmallow.

Procesorul este un octa-core MediaTek la 1.3GHz cu 3GB de RAM si are un card slot hibrid - 2 microSIM-uri sau SIM + microSD. La aceste specificatii, pretul ar trebui sa fie unul mare. Ei bine, Ulefone Power costa doar 180 de dolari!

Share articol: