Lansarea iPhone 11 este cel mai așteptat eveniment din acest început de toamnă.

Când va fi lansat iPhone 11?

Apple a lansat deja invitațiile pentru un eveniment special pe 10 septembrie, la ora 10 dimineața, la Steve Jobs Theatre, în Silicon Valley. 

Cel mai probabil, după lansarea de pe 10 septembrie, produsele prezentate vor fi puse la raft 10 zile mai târziu, adică vineri, 20 septembrie.

Cum va arăta iPhone 11?

Informațiile apărute până acum vorbesc despre un display de 5.8 inch, precum iPhone XS, însă cu margini mai subțiri, ceea ce înseamnă să vedem un smartphone aproape full display. Telefonul va avea un display OLED, cu clasicul decupaj în partea superioară, care poate oferi nuanțe de negru mai profunde, însă pentru versiunea premium. Modelele mai ieftine vor veni cu un display LCD. Nu în ultimul rând, este posibil să vedem un telefon mai subțire și mai ușor.

Principalele caracteristici tehnice pentru iPhone 11

2019 va rămâne pentru Apple un an al tehnologiei 4G, din păcate, ceea ce înseamnă că 5G va fi amânat până în 2020, când vom vedea trei noi modele de iPhone. Anul acesta vom asista la o cameră foto nouă pe iPhone, una triplă, cu extra zoom și perspectivă 3D a imaginii. În privința camerei de selfie-uri, este posibil ca iPhone să primească una de 12MP. Bateria va fi sensibil mai mare față de cea din generația precedentă, va permite wireless charging dual, adică să încarce și să fie încărcat în același timp, factor util pentru Apple Watch și Airpods. De asemenea, telefoanele vor primi un cablu de încărcare mai puternic, dar și un feature de haptic touch, care va înlocui 3D Touch. Nu în ultimul rând, alături de un nou procesor, telefonul ar putea primi, într-un final, slotul pentru USB-C și există zvonuri pentru o compatibilitate cu Apple Pencil. 

Share articol: