În 2021, mai mulți producători de smartphone vor lansa pe piață primele lor telefoane pliabile.

Xiaomi și Oppo vor intra în curând pe piața gadgeturilor pliabile, iar un alt nume cunoscut, care ar putea face acest pas în 2021, este Honor.

Potrivit publicației Phone Arena, compania lucrează deja la producția telefonului pliabil, care va fi lansat sub seria de telefoane Magic.

Încă nu se cunosc detalii despre designul noului telefon, dar Samsung, producătorul seriei Galaxy Z, va furniza ecranul pliabil.

Acest display va avea tehnologie UltraThin Glass, prin urmare va fi mult mai rezistent ca ecranul primelor telefoane pliabile lansate deja.

Telefoanele pliabile nu sunt încă foarte populare, dar nișa este în continuă dezvoltare, iar Honor, după separarea de Huawei, vrea să lanseze mai multe dispozitive premium. Prin urmare, este normal să producă și un smartphone pliabil.

Noul smartphone pliabil de la Honor va intra în competiție cu Galaxy Z Flip 3 sau Galaxy Z Fold 3, care va fi lansat anul acesta.

Honor ar putea fi o concurență serioasă în China pentru Apple și Huawei, dar s-ar putea bucura de succes și în Europa, dacă va putea relua colaborarea cu Google, pe partea de software.
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: