Telefonul vine acum cu o carcasa alba care cucereste pe loc publicul feminin. Vezi pozele!

Samsung Galaxy S II, cel mai subtire telefon care este acum pe piata, primeste un plus de rafinament. Doamnele se vor bucura sa auda ca aparatul e disponibil intr-o carcasa eleganta, de culoare alba. Celebrul smartphone are o grosime de numai 8,49 mm.

In spatele acestui design elegant se gasesc caracteristici de varf. Galaxy S II White are acelasi procesor dual-core al primei editii a smartphone-ului, care face ca navigarea pe Internet sa fie rapida, iar multi-tasking-ul sa se ridice la nivelul asteptat. Pe langa toate acestea, performanta superioara 3D face ca redarea jocurilor si a filmelor sa fie fluenta. Conectivitatea ultra rapida HSPA+21mareste viteza de download mobil, in timp ce Bluetooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Sa nu uitam nici de ecranul Super AMOLED Plus, cel mai avansat display de mobil creat pana acum, care ofera cea mai larga gama de culori, cel mai bun contrast ratio si o claritate de invidiat pana si in lumina soarelui. Samsung Galaxy S II White are camera de 8MP si poate inregistra filme full HD la 1080p.

Telefonul e disponibil in tara noastra la pretul de 400 euro + TVA.

Share articol: