Prețul de vânzare pentru noul model va fi mai mare ca în cazul iPhone 11, pentru că unele componente vor fi mai scumpe.

Potrivit publicației GizChina, o sursă anonimă a prezentat pe rețeaua Weibo informații interesante despre noul iPhone.

Astfel, aflăm că materialele folosite la fabricarea noului telefon sunt cu 50 de dolari mai scumpe ca la iPhone 11, din cauza modemului 5G și a ecranului OLED. Din această cauză, prețul de vânzare pentru iPhone 12 va începe, probabil, de la 749 dolari.

În plus, cei care vor cumpăra noul model nu vor mai primi gratuit, în pachet, căști EarPods și încărcător. Prin urmare, aceste accesorii trebuie să fie achiziționate separat.

Din păcate, veștile proaste nu se opresc aici. Este foarte posibil ca Apple să nu poată vinde anul acesta 80 de milioane de unități iPhone 12, așa cum intenționează, pentru că furnizorii nu au cum să asigure toate piesele necesare, scriu cei de la Phone Arena.

De aceea, mulți fani nu vor putea să cumpere telefonul dorit, pentru că vor fi lansate pe piață numai 6-10 milioane de unități iPhone 12.

Noul model se va bucura totuși de succes, chiar dacă nu o să vină cu inovații deosebite. Va fi primul iPhone cu tehnologie 5G, iar acest detaliu este suficient pentru a trezi interesul fanilor.

Sursa foto: @EveryApplePro via Twitter


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

 

Share articol: