Noul smartphone va avea ultima versiune a sistemului de operare Google: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Lansare a noului smartphone realizat de Samsung si Google, anuntata initial pe 11 octombrie in San Diego, a fost reprogramata pentru data de 19 octombrie in Hong Kong, China. Evenimentul va avea loc Centrul de conferinte si expozitii (S221) din Hong Kong si va fi transmis live pe Youtube si Facebook incepand cu 05:00, ora Romaniei (10:00 Hong Kong Time).

Este de asteptat ca cele doua companii sa lanseze Galaxy Nexus, anuntat initial pe surse sub numele de Nexus Prime si cunoscut si sub titulatura de "Google Phone". Noul smartphone se presupune ca va fi adevaratul competitor al recentului iPhone 4S, desi au aparut deja zvonuri potrivit carora producatorul coreean are in plan si modelul Galaxy S III.

 

Teaser Video Samsung: Something BIG in coming

 

Galaxy Nexus (Nexus Prime) va avea instalat ultima versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. "Avem un nou sistem de operare, denumit si Ice Cream Sandwich ce va fi lansat in noiembrie sau octombrie si care va trezi admiratia tuturor" declara in urma cu cateva saptamani Eric Schmidt, presedinte executiv Google.

Galaxy Nexus (Nexus Prime) va fi al treilea model din aceasta serie. Google a realizat primle doua modele: Nexus One (HTC Passion), impreuna cu HTC, lansat la inceputul lui 2010, iar cel de-al doilea, Nexus S in colaborare cu Samsung la sfarsitul anului trecut.

 

Google Android 4.0: Calling All Ice Cream Sandwich Lovers

 

Evenimentul de pe 19 octombrie va avea loc cu o saptamana inainte de o potentiala lansare a unui alt smartphone mult asteptat "Nokia 703" (Nokia Searay), ce va avea instalat noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.5 Mango. Lansarea ar putea avea loc pe 26-27 octombrie la Londra in cadrul conferintei Nokia World 2011.

 

Sursa: samsungmobilepress.com

 

Citeste si:

VIDEO Google si Samsung pregatesc noul Galaxy Nexus, un smartphone care ar putea face senzatie. Vezi daca e mai tare decat iPhone 4S

VIDEO Google pregateste o noua versiune pentru sistemul de operare Android. Vezi cand se va lansa

Samsung Galaxy S III se pregateste sa apara! Vezi specificatiile

Nokia 703, primul terminal Nokia cu Windows Phone 7 Mango

VIDEO Nume de cod Sea Ray. Primul Nokia cu Windows Phone

Share articol: