"Something BIG in coming" este motto-ul sub care cei doi mari producatori pregatesc lansarea

Update: Google si Samsung au amanat lansarea Galaxy Nexus programata pentru ziua de ieri, urmand ca aceasta sa aiba loc pe  data de 11 octombrie, din motive lesne de inteles.

La doar o zi de la lansarea iPhone 4S, Google si Samsung au lansat primul video teaser cu cel ce pare a fi viitorul smartphone Google Nexus Prime sau Samsung Galaxy Nexus. In clip apare un gadget slim cu o grosime de probabil 9 mm si cu o forma arcuita, deja specifica gamei Nexus, alaturi de textul "Something BIG in coming", dand senzatia unui smarphone cu caracteristici ce vor face senzatie.

Citand surse neoficiale, mai multe site-uri deja au scris ca Galaxy Nexus va avea un display curbat capacitive touchscreen SuperAMOLED HD de 4,65 inch cu o rezolutie de 1280x720. Camera va avea o rezolutie de 8 megapixeli (alte surse mentioneaza doar 5 MP) si functii precum autofocus, touch focus, geo-tagging, face detection si blit LED. Noul gadget va putea va putea face inregistrari video full HD de 1080p si va dispune si de o camera frontala de 1,3 megapixeli.

Din punct de vedere software este de asteptat ca noul smartphone sa aiba ultima versiune a sistemului de oerare dezvoltate de Google: Android 4.0 (Sandwich Ice Cream), dar si alte aplicatii printre care si Google Wallet. Galaxy Nexus va fi echipat cu un procesor dual core Cortex A9 cu o frecventa de 1,5 GHz (alte surse mentioneaza 1,2 GHz), o memorie ROM de 32 GB si RAM de 1 GB. Terminalul va avea conectivitate LTE (4G), Wi-Fi a/b/g/n si NFC (Near Field Communication), si probabil o baterie de de 2,050mAh.

 

 

 

Sursa: samsungmobilepress.com / gsmarena.com / softpedia.com / bgr.com


Citeste si:

Dupa preluarea companiei Motorola, Google are resurse sa faca un telefon mai tare ca iPhone-ul

Samsung Omnia W, primul smartphone cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Vezi ce caracteristici va avea

VIDEO Google pregateste "Sandwich Ice Cream", o noua versiune pentru sistemul de operare Android. Vezi cand se va lansa

Samsung Wave 3, smartphone-ul cu display Amoled de 4 inch si sistem de operare Bada 2.0

Razboi intre Google si Microsoft. Vezi motivele

Share articol: