Viteza dubla de transfer de date, camera de 8 MP si asistentul inteligent Siri sunt printre principalele noi caracteristici

VIDEO: Philip Schiller (Apple) prezinta iPhone 4S in cadrul conferintei de presa "Let's talk iPhone" de la sediul Apple din Cupertino (California). Informatii in timp real de la eveniment oferite de yoda.ro

Noul model 4S este dispobibil in trei variante: cu memorie de 16 GB la un pret de 199 USD (~151 euro), 32 GB pentru 299 dolari (~226 euro) si 64 GB la pretul de 399 USD (~302 euro). Design-ul este identic cu cel al iPhone 4, doar greutatea difera insesizabil cu trei grame mai mul, noul model avand 140g.

Din punct de vedere foto si video, iPhone 4S vine cu o serie de imbunatatiri semnificative. Noua camera are o rezolutie de 8 MP (3264x2448 pixeli) si permite inregistrari video HD 1080p. Noul model are si o autonomie mai mare de pana la 8 ore, cu o ora mai mult fata iPhone 4.

Schimbari sembificative sunt si referitoare la conectivitate, iPhone 4S are o viteza de transfer date de de doua ori mai mare, de la 7,2 Mbps la 14,4 Mbps in retelele 3G. Noul model vine si cu un upgrade al conexiunii Bluetooth de la versiunea 2.1 la 4.0. Deasemenea, iPhone 4S dispune de noul chip A5 si procesorul dual-core ARM Cortex A9.

Din punct de vedere software principalele noutati sunt: noua versiune a sistemului de operare iOS 5, asistentul inteligent Siri ce ofera facilitati noi de comanzi vocale si recunoastere a vocii, si noua facilitate iCloud, de partajare a continutului multimedia prin wireless pe mai multe dispozitive.

iPhone 4S va fi disponibil incepand cu 14 octombrie in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie, iar la sfarsitul lunii si in alte tari.

Sursa: apple.com, cnet.com


Citeste si:

VIDEO Tehnologie Star Trek pe noul iPhone 4S! O "lampa a lui Aladdin" executa toate comenzile tale vocale

GALERIE FOTO A fost lansat iPhone 4s, un telefon mai rapid decat iPhone 4! Click sa vezi PRETUL

VIDEO Review Windows Phone 7.5 Mango

Samsung Omnia W, primul smartphone cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Vezi ce caracteristici va avea

VIDEO HTC Explorer - cel mai nou si accesibil smartphone HTC. Vezi caracteristicile si galeria foto

Share articol: