Smartphone-ul va fi botezat, cel mai probabil, Nokia 800 Sun si va avea noul sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango

Telefonul va fi lansat miercuri in cadrul conferintei Nokia World 2011 ce va avea loc la Londra in zilele de 26 si 27 octombrie. Noul model va avea ultima versiune a sistemului de operare dezvoltate de Microsoft, Windows Phone 7.5 Mango.

In ultimele luni au existat o serie de zvonuri legate de modelul sau modelele ce urmeaza sa fie lansate de producatorul finlandez in competitia cu Apple, Samsung sau alti producatori. Cel mai probabil, principalul smartphone ce va fi lansat miercuri va fi Nokia 800 Sun (anuntat initial neoficial sub numele de Searay). Celelalte modele ar putea fi Nokia 703 si Nokia 710, cunoscute si sub numele de Nokia Sabre si Nokia Ace.

In ultimele zile au aparut neoficial fotografii cu viitorul Nokia 800 Sun, similar ca design cu N9, dar si un clip video. GSMArena publica cateva dintre caracteristici probabile: diplay ClearBlack AMOLED de 3,7 inch cu o rezolutie de 800x480 pixeli, procesor cu o frecventa de 1,4 GHz, memorie interna de 16 GB, camera cu rezolutie de 8MP si lentile Carl Zeiss si o baterie de 1540 mAh.

 

 

Sursa: GSMArena

 

Citeste si:

VIDEO Google si Samsung au lansat Galaxy Nexus, primul telefon cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. GALERIE FOTO

VIDEO Review Windows Phone 7.5 Mango

Samsung anunta Galaxy S II LTE si Galaxy Tab 8.9 LTE (4G)

Primul review VIDEO iPhone 4S. Telefonul este in magazine de azi

Samsung Omnia W, primul smartphone cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Vezi ce caracteristici va avea

Share articol: