Cauti un restaurant sau vrei sa trimiti un SMS fara sa tastezi? Trebuie doar sa spui ce vrei cu voce tare. "Secretara" Siri rezolva! Vezi aici cum functioneaza!

Noul iPhone 4s, lansat aseara de noul director al Apple, Tim Cook, a fost dotat cu o secretara vesela si descurcareata, un fel de duh din Lampa lui Aladdin, daca vreti. Orice dorinta ai avea, trebuie doar sa o spui cu voce tare, iar secretara virtuala se descurca. Ea poate trimite mesaje, iti poate cauta un restaurant, iti organizeaza intalnirile si suna oamenii in locul tau.

Vezi aici specificatiile telefonului si pretul!

Siri intelege limba engleza, stie la ce va referiti cand ii spuneti ceva si chiar raspunde. Asadar, nu e departe de o persoana normala, anunta compania Apple.

Daca o intrebati, de exemplu, "Unde gasesc un restaurant chinezesc bun in zona", Siri va crea o lista cu localurile din apropiere, aranjate intr-un clasament in functie de parerile consumatorilor.

Ii puteti cere lui Siri sa trimita un SMS. Textul il spuneti pur si simplu, la fel si destinatarul. Toate datele vor fi afisate pe ecran, iar tot ce trebuie sa faceti este sa va dati ok-ul.

Secretara mai stie sa gaseasca raspunsuri la diferite probleme cu ajutorul Internetului. Ea va fi la curent si cu datele voastre personale, de exemplu unde locuiti, unde mergeti la serviciu si cine sunteti. Pe baza acestora, se va stradui sa va ofere informatii relevante.

Soft-ul foloseste, practic, aproape toate aplicatiile existente in iPhone 4s pentru a gasi informatiile de care ai nevoie.

Sursa: cnet.com

 

Citeste si:

VIDEO iPhone 4S, lansat aseara, are specificatii tehnice incredibile! Vezi pretul 

GALERIE FOTO A fost lansat iPhone 4s, un telefon mai rapid decat iPhone 4! Click sa vezi PRETUL

VIDEO Review Windows Phone 7.5 Mango

Samsung Omnia W, primul smartphone cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Vezi ce caracteristici va avea

VIDEO HTC Explorer - cel mai nou si accesibil smartphone HTC. Vezi caracteristicile si galeria foto

Share articol: