Vezi la ce capitole a esuat lamentabil celebrul smartphone Apple

iPhone 4S a dezamagit i-a purtat pe fani de la agonie de extaz. Cel mai nou smartphone de la Apple a fost insa tinta multor critici, scriu jurnalistii de la cnet.com, care au realizat un top al marilor dezamagiri. Doar Siri, care si ea o mai da in bara, salveaza situatia.

Locul 5: Ecranul are aceeasi marime cu iPhone 4, in conditiile in care toti fanii asteptau un display mai mare si mai frumos. iPhone este acum la coada clasamentului smartphone-urilor ordonate dupa marime. 

Locul 4: Numarul este acelasi. Toata lumea astepta un iPhone 5, iar modelul 4S a fost un fel de premiu de consolare pentru fanii din lumea intreaga.

Locul 3: Este 4S, nu 4G, ceea ce inseamna ca merge in reteaua de mare viteza existenta in Statele Unite, si care va aparea si la noi in viitorul apropiat.

Locul 2: Arata la fel. Dupa ce luni de zile am tot admirat concepte de iPhone 5, care mai de care mai rotunjite si mai transparente, iPhone 4S a venit cu un design care nu a impresionat publicul.

Locul 1: Prezentarea n-a avut acel "One last thing", care l-a caracterizat pe Steve Jobs. Prezentarile lui te faceau sa iti dai seama ca urmeaza ceva remarcabil, care sa te faca sa gandesti ca pana acum ai trait degeaba.

Ce inseamna toate aceastea? Mai nimic. Apple va vinde, probabil, o multime de iPhone 4S. Se poate chiar ca produsul sa fie lider absolut in vanzari, raportat la celelalte modele pe care le-a lansat pana acum compania. Iar pentru iPhone 5, Apple are o gramada de idei, ca tot vorbeam acum ceva vreme despre lucrurile pe care ni le-am dori de la viitorul smartphone.

 

Sursa: CNET TV

 

Citeste si:

Operatorii telecom din Romania introduc in magazine iPhone 4S in aceeasi zi. Vezi preturile

Cumparatorii de iPhone 4S injura telefonul. Vezi ce ii nemultumeste atat de tare

Compania Apple isi recunoaste greseala in cazul bateriei slabe de la iPhone 4S

VIDEO Dai cu el de pamant si nu crapa! Vezi care rezista si care se face praf, iPhone 4S sau Samsung Galaxy S II

iPhone 4S umileste celelalte telefoane in teste. E de 2 ori mai bun decat Galaxy S II

Share articol: