iOS 5 se bucura de multe artificii si aplicatii, insa o parte dintre utilizatorii de iPad si iPhone au avut probleme la instalare.

Cel mai nou sistem de operare de la Apple, iOS 5, poate fi acum descarcat de pe iTunes. Softul include o multitudine de imbunatatiri fata de versiunea precedenta, intre care un update la aplicatia pentru camera, o versiune noua a browser-ului Safari, dar si o mai buna comunicare pe Twitter. iOS include, de asemenea, iCloud, serviciul Apple care ne permine accesam si sa sincronizam poze, muzica, mailuri si altele.

Una dintre cele mai mari schimbari tine de Notification Center, care a primit o revizie generala. iOS 5 este mai frumos gatit ca niciodata. Siri, iCloud si iMessage, plus o multime de alte artificii fac din noul sistem de operare o unealta care poate da dependenta. Atentia la detaliu cu care s-a lucrat il ajuta sa fie puternic si abil.

Cei care se asteapta, totusi, la o schimbare vizuala puternica s-ar putea sa fie dezamagiti, pentru ca iOS 5 nu reprezinta o revolutie in materie de look. Totusi, apar cateva imbunatatiri grafice, ca de pilda ceva mai putina umbra in jurul bulelor cu mesaje.

Chiar daca din punct de vedere grafic imbunatatirile nu ies prea tare in evidenta, asta nu inseamna ca nu s-a muncit serios la noul sistem de operare. Notificarile, spre exemplu, au fost redesenate complet. In loc sa ne intrerupa activitatea, alertele sunt acum mai discrete. Ele functioneaza insa la fel, adica exista in continuare cele doua optiuni: sa la iei in considerare si sa le ignori.

Siri, secretara electronica, apare si ea in iOS 5, insa doar pentru iPhone 4S. Daca ai un alt aparat, va trebui sa iti cauti restaurante singur.

Utilizatorii iPhone si iPad spun, pe Twitter, ca e nevoie de aproximativ 4-5 ore pentru a descarca noul sistem de operare, si ca serverele companiei sunt solicitati. Unii povesteau, chiar, ca au avut mari probleme sa intre pe iTunes. Altii s-au plans ca, desi au reusit sa descarce soft-ul, au intampinat dificultati la instalare.

Sursa: engadget.com

 

Citeste si:

VIDEO iPhone 4S are specificatii tehnice interesante! Vezi pretul

Cat de buna e camera noului iPhone 4S? Vezi aici primele fotografii!

VIDEO Tehnologie Star Trek pe noul iPhone 4S! O "lampa a lui Aladdin" executa toate comenzile tale vocale

Batalie epica pentru noul iPhone 4S

Share articol: