Antivirusul pentru Mac este compatibil cu cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Apple, El Capitan.

Bitdefender a lansat noul Antivirus pentru Mac, solutie de securitate care ofera protectie 100% si usurinta in utilizare, conform rezultatelor obtinute in testele independente. 

Noua generatie a produsului Bitdefender Antivirus for Mac elimina amenintari precum adware, programe ostile menite sa deturneze calculatorul, dar si bare de instrumente nedorite, oferind noua functionalitate Adware Protection. Bitdefender Autopilot for Mac ia decizii legate de securitate in numele utilizatorului si asigura astfel usurinta maxima in utilizarea produsului. 

Antivirusul pentru Mac al Bitdefender a detectat 100% dintre amenintari in testele institutului independent de cercetare german AV-TEST. Testarea nu a generat rezultate fals-pozitive insemand ca, spre deosebire de alte programe, solutia Bitdefender ofera protectie totala fara sa confunde fisierele nealterate cu cele infectate.

“Bitdefender a conceput un program atat de eficient si la indemana incat utlizatorii de Mac pot sa lucreze sau sa se joace si, in acelasi timp, sa uite complet ca internetul este un loc periculos. Bitdefender a mizat pe expertiza indelungata in industria de securitate IT pentru a tine departe amenintarile informatice. Noile caracteristici Adware Protection si Autopilot ofera un mod de folosire extrem de facil, in conditii de siguranta totala”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

Antivirusul pentru Mac este compatibil cu sistemul de operare OS X El Capitan. Utilizatorii pot descarca, instala si administra Antivirusul pentru Mac intr-un singur loc si pot scana dispozitivele de la distanta pentru a le pastra in siguranta.

Testele efectuate de AV-TEST arata ca impactul Antivirusului pentru Mac asupra performantelor terminalului este minim. Rezultatele obtinute pe durata efectuarii transferului unui fisier de 26,6 GB indica o diferenta de numai sapte zecimi de secunda intre un Mac fara solutie de securitate si unul protejat de Bitdefender.

Share articol: