Apple si-a anuntat toti utilizatorii ca trebuie sa isi actualizeze sistemul de operare, pentru a scapa de erorile aparute in serviciul de e-mail, dar, mai important, pentru a imbunatati durata de viata a bateriei.

Pentru iPhone mai ales, durata de viata a bateriei este una dintre cele mai mari probleme de care foarte multi utilizatori s-au plans. Iar plangerile au devenit tot mai numeroase dupa ce Apple a lansat in urma cu putin timp un sistem de operare imbunatatit. Cativa utilizatori au postat pe Youtube un tutorial despre "cum poti debloca iPhone-ul evitand parola".

Alaturi de noutatile aparute cu cea mai recenta versiune de iOS, au aparut din nefericire si erori la serviciul de mail si la durata de viata a bateriei, mai multi utilizatori plangandu-se ca odata trecuti la aceasta versiune bateria se consuma mult mai rapid, scrie Business Insider.

Astfel, Apple a lansat un nou pachet de update-uri care, sustine producatorul, ar rezolva toate aceste probleme. Utilizatorul trebuie sa intre in "Settings > General > Software Update" si sa selecteze "Install Now" pentru a-si actualiza sistemul de operare.

Share articol: