Specialistii romani de la Bitdefender si-au pastrat suprematia in industria de securitate mondiala.

Expertii in solutii de securitate de la Bitdefender si-au mentinut locul intai in lume la testele realizate de institutul german independent AV-TEST, in septembrie si octombrie. Membrii echipei care a realizat testarea softurilor sunt recunoscuti la nivel mondial.

Antivirusul romanesc Bitdefender Internet Security 2013 s-a clasat pe primul loc, obtinand 17 puncte din 18 posibile, si a reusit sa intreaca celelalte 23 de produse de top testate in aceasta runda, intre care F-Secure: Internet Security 2012 & 2013, F-Secure: Internet Security 2012 & 2013, Avast: Free AntiVirus 7.0sau AVG: Internet Security 2012 & 2013.

Bitdefender 2012 s-a clasat in ultimii 2 ani, in mod constant, in fruntea industriei la evaluarile de specialitate. ’’Aceasta este runda de testare pe care toata piata o astepta cu nerabdare – prima evaluare a celor mai populare produse din generatia 2013. Dupa nemaipomenitul succes avut cu produsele din generatia anterioara, care ne-au propulsat pe cea mai inalta treapta a topurilor, acum, dupa testarea generatiei Bitdefender 2013, se pare ca ne vom detasa chiar mai mult’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

In evaluarea AV-TEST, Bitdefender a obtinut punctaj maxim la categoriile Protectie si Curatarea si refacerea unui sistem infectat, detectand in proportie de 100% amenintarile informatice si atacurile de tip ’’zero-day’’. Singurul punct pe care l-a pierdut antivirusul romanesc a fost la categoria Utilizare, unde specialistii nostri au adunat 5 din 6 puncte.

In ultimul an, Bitdefender a castigat in mod repetat si sesiuni de testare organizate de institutia independenta austriaca AV-Comparatives, care i-a acordat produsului si premiul anual Top Rated Award - 2011.

Share articol: