Noua functie va fi disponibila atat pentru Windows cat si pentru Mac

Celebrul asistent virtual de la Google si-a facut in sfarsit aparitia si in afara Android. Ultimul update al browserului Chrome aduce si Google Now. Asta inseamna ca vom vedea cardurile Google Now direct pe calculator, vom putea da comenzi vocale si vom folosi inclusiv faimoasa expresie “Ok, Google” de indata de update-ul va deveni disponibil si in Romania.

Google a facut astazi anuntul inclusiv pe Twitter. Ultima versiune de Chrome va fi distribuita treptat, incepand de astazi si va dura cateva saptamani pana cand va deveni disponibila in toata lumea. Ca sa pornesti Google Now tot ce trebuie sa faci e sa te autentifici cu contul de Google. Daca folosesti acelasi cont si pe un smartphone sau tableta cu Android si ai Google Now activat, vei putea sa iti modifici setarile de locatie separat pentru fiecare device.

Cardurile vor fi insa vizibile doar daca ai Google Now pornit pe telefon sau tableta si esti logat pe Chrome. Acestea pot afisa informatii despre vreme, trafic, scorul echipei preferate (In Romania inca nu sunt disponibile), durata de deplasare pana la un anumit punct de interes pentru tine, sau remindere pentru un anumit eveniment.

Daca nu-ti place asistenul Google il poti dezactiva usor, debifand casuta “Google Now” din centrul de notificari (jos in dreapta taskbar-ului in Windows sau sus in dreapta ecranului pe Mac).

Share articol: