Noua versiune Skype 5.8 permite apeluri video de inalta definitie la o rezolutie de 1920 × 1080 pixeli. GALERIE FOTO

Microsoft a lansat Skype 5.8, o noua versiune pentru sistemul de operare Windows, cu facilitati pentru apelurile video in format HD si interconectare cu retelele de socializare. Skype este un serviciu infiintat in 2003 pentru telefonie online, apeluri video si mesagerie instant, ce a fost achizitionat anul trecut de compania lui Bill Gates.

Una dintre noile facilitati Skype 5.8 este interconectarea cu reteaua de socializare Facebook. Astfel, de pe noua versiune vor putea fi initiate apeluri video direct catre prietenii de pe Facebook, fara ca acestia sa aiba cont si pe Skype.

Noua versiune permite apeluri video HD cu o rezolutie 1080p (1920 × 1080 pixeli). Apleurile video de inalta definitie pot fi realizate cu o camera web Full HD (ex: Logitech c920) si o conexiune internet cu o viteza de download si upload de 2 Mbps.

Aplicatia Skype 5.8 pentru Windows poate fi descarcata gratuit de pe skype.com. Exista si o versiune Premium care permite o serie de facilitati pritre care si video conferinte online pentru un abonament de 2,99 euro pe luna.

Sursa: skype.com

Share articol: