Coreenii vor premia 80 de aplicatii pentru categoriile "Samsung Apps Super Apps" si "Best S Pen Apps"

Samsung anunta lansarea Samsung Smart App Challenge 2012, o competitie globala de aplicatii care are ca scop extinderea ecosistemului mobil pentru utilizatorii de GALAXY Tab si GALAXY Note. 

Concursul va avea doua categorii - "Samsung Apps Super Apps" si "Best S Pen Apps". in total, 80 de aplicatii inscrise vor fi selectate drept castigatoare, primind, in bani, suma record de $4,08 milioane si vor beneficia, de asemenea, de promovare. 

Competitia este deschisa la nivel global pentru toti dezvoltatorii de aplicatii mobile. Dezvoltatorii care doresc sa participe trebuie sa se inscrie pe site-ul concursului si sa-si inregistreze aplicatia pe Samsung Apps.

"Avand in vedere valoarea premiului si varietatea celorlalte beneficii, ne asteptam la o crestere a ecosistemului de aplicatii pentru GALAXY Tab si GALAXY Note," a declarat Kang-hyun Kwon, vicepresedinte senior al Media Solutions Center in cadrul Samsung Electronics. "inca de la lansarea lor, GALAXY Tab si GALAXY Note, impreuna cu smartphone-urile Samsung GALAXY, au devenit un must-have al stilului de viata smart. Samsung Smart App Challenge va extinde varietatea de aplicatii disponibile pentru aceste dispozitive, astfel incat utilizatorii sa se bucure de o experienta mai bogata."

Participantii vor fi impartiti in doua categorii. in cazul categoriei "Samsung Apps Super Apps", castigatorii vor fi desemnati de catre public, iar acestia vor fi cei care se incadreaza in top 30 cele mai descarcate jocuri si top 30 cele mai descarcate aplicatii, primind o parte din premiul in bani. La categoria "Best S Pen App", castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu, iar acestia vor fi cei care au inscris 20 de aplicatii inovatoare care implica utilizarea functiilor S Pen-ului in cele mai interesante moduri. 

Castigatorii vor fi rasplatiti cu premii record in bani si beneficii de promovare prin intermediul canalelor globale Samsung. Acestia vor avea ocazia sa-si promoveze aplicatia printr-o serie de canale social media, precum si pe alte platforme online si offline, cum ar fi Samsung Mobile, Samsung Apps si Samsung Developers.

Pentru mai multe informatii despre Samsung Smart App Challenge 2012, accesati site-ul competitiei: smartappchallenge.com

Share articol: