Organizatorii se asteapta ca la discutii sa vina in jur de 250 de participanti.

Liderul pietei de training IT din Romania, Bittnet Systems, in parteneriat cu Amazon Web Services (AWS), lider global al pietei de servicii cloud, organizeaza la Bucuresti primul eveniment AWSome Day dedicat inginerilor si managerilor din industria IT&C interesati de tehnologiile de tip cloud. 

Acesta va avea loc marti, 13 octombrie, incepand cu ora 08:30, in Bucuresti. Potrivit organizatorilor, sunt asteptati peste 250 de participanti. AWSome Day Bucuresti face parte dintr-un maraton dedicat specialistilor in cloud, Cluj fiind al doilea oras din Romania in care utilizatorii vor putea interactiona cu trainerii AWS. 

Evenimentul este organizat de AWS, furnizor american si lider in servicii cloud, in parteneriat cu Bittnet Systems, liderul pietei de training IT si prima companie IT din Romania listata la Bursa de Valori Bucuresti pe sistemul alternativ AeRO. Bittnet este partener autorizat de training AWS de la sfarsitul anului trecut. 

“Exista tot mai mult interes pentru tehnologiile de tip cloud, atat de vitale pentru utilizatorii si companiile din intreaga lume. Alaturi de partenerii de la Amazon, vom vorbi despre aceste servicii, parte a functionarii majoritatii business-urilor de astazi”, a declarat Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.

Florin Sandu, Regional Account Manager al AWS, si Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems, vor tine discursuri in cadrul evenimentului. Totodata, Sebastien Stormacq, trainer la Amazon, va vorbi despre serviciile si aplicatiile AWS de tip cloud, modul in care acestea se administreaza, precum si avantajele utilizarii lor.

La finalul, participantii vor intelege mai clar notiunea de cloud, vor sti sa administreze platforma AWS si masurile de securitate pe care aceasta le furnizeaza. De altfel, participantii vor afla mai multe informatii despre AWS si vor discuta cu specialistii Bittnet despre oportunitatile de certificare AWS.

Participarea la AWSome Day este gratuita. Cei care vor sa participe se pot inscrie online pe site-ul evenimentului: http://www.bittnetsystems.ro/awsome-day.

Share articol: