Compania vrea sa foloseasca  o denumire unificata pentru cele mai importante produse ale sale

Microsoft e gata sa dea uitarii numele “Windows Phone”si “Windows 8.1”, in favoarea unei singure titulaturi. Astfel, produsele companiei din Redmond, s-ar putea unifica sub un singur nume: Windows. Microsoft tocmai a publicat doua reclame, sistemul mobil si cel desktop de operare, in care denumirile “Windows Phone” si “Windows 8.1” sunt absente.

In cele doua reclame se face referire la Windows si atat. Reclamele confirma astfel zvonurile conform carora Microsoft va renunta la cele doua denumiri in favoarea unui singur cuvant. La fel s-a intamplat si in cazul Nokia, cand compania a renuntat la celebrul brand in momentul aparitiei primului Lumia de dupa finalizarea tranzactiei.

Prima reclama face referire la Windows Phone. Personajul principal e un vanator de furtuni, care foloseste un telefon cu Windows si o tableta Surface in meseria lui, dar si aplicatia “MRLevel3”, care-i permite sa vada  datele meteorologice. Aplicatia e exclusiv pentru Windows si costa 30 de dolari.

A doua reclama publicata de Microsoft prezinta o serie de aplicatii Windows folosite in diferite situatii. Nici aceasta nu face referire la “Windows Phone” ci doar la particula “Windows”. Cele doua reclame pot reprezenta astfel foarte bine, viziunea Microsoft de a-si unifica sistemele de operare intr-o singura platforma.

Share articol: