Valoarea totala a burselor este de 60.000 de lei. Ele se adreseaza tinerilor de la facultatile tehnice.

Studentii universitatilor tehnice din Bucuresti se pot inscrie pentru cele 10 burse oferite de Intel Romania Software Development Center. Acestea se acorda pe o perioada de 5 luni tinerilor care isi fac lucrarea de licenta in Sisteme de Operare, Networking sau Perceptual Computing. 

Norocosii nu vor primi doar bani, ci si sansa de a lucra impreuna cu ingineri de la Intel la proiect si suport tehnologic in cadrul Intel sau la laboratorul Student Open Lab din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare a Politehnicii.

“Am suplimentat numarul burselor, ca urmare a rezultatelor pe care le-am avut cu prima serie de bursieri IRSDC, anul trecut”, a declarat Monica Ene-Pietrosanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center. 

Anul trecut, Intel Romania Software Development Center a oferit burse in valoare de aproximativ 33.500 de lei pentru sustinerea studiilor de licenta.

Tinerii de la Politehnica din Bucuresti pot aplica pe www.diplodocus.ro, trimitand un CV. Urmeaza etapa interviului cu profesori din universitatile tehnice si cu reprezentati ai Intel. Lista norocosilor va fi publicata pe site-ul http://intel.pub.ro/. La un proiect pot colabora cel mult doi studenti, sub indrumarea unei echipe mixte formate din unul sau doi ingineri IRSDC si un cadru didactic din universitate. 

Pe langa burse, Intel anunta si patru stagii de practica pe o perioada de un an. Cele patru poziții de internship se adreseaza studentilor din ciclul de licenta in an terminal, masteranzilor si doctoranzilor pasionati de programare in Linux, C sau C++. 

Share articol: