Daca ai facut upgrade la Windows 10, atunci esti in aceasta situatie

In caz ca ai facut upgrade la Windows 10, atunci Microsoft ar putea folosi calculatorul tau si implicit conexiunea ta la Internet, pentru a le trimite si altora update-ul. Acest feature se numeste Windows Update Delivery Optimization, sau WUDO.

Intr-un FAQ postat pe site-ul lor, cei de la Microsoft explica: "Windows Update Delivery Optimization isi permite sa primesti update-uri de Windows si aplicatii din Windows Store din surse aditionale Microsoft. Asta te poate ajuta sa primesti update-uri si aplicatii mai rapid daca ai o conexiune la Internet limitata sau nesigura. Si daca detii mai mult de un calculator, poate reduce banda necesara pentru a-ti pastra toate PC-urile la zi"

Compania spune apoi: "Delivery Optimization trimite, de asemenea, update-uri si aplicatii de la calculatorul tau la alte calculatoare din reteaua ta sau calculatoare conectate la Internet"

Acest feature al Windows 10 este activat automat la instalarea sistemului de operare, iar daca vrei sa renunti la el, trebuie sa il dezactivezi manual, scrie zdnet.

Share articol: