Noul sistem de operare de la Microsoft va ajunge pe calculatoarele utilizatorilor din lumea intreaga saptamana viitoare.

Windows 10 te va forta sa instalezi update-uri fara sa existe optiune sa le opresti, potrivit noilor Termeni si Conditii pentru aceasta versiune, anunta Business Insider. La versiunile trecute ale sistemului de operare de la Microsoft puteai alege.

Update-urile cuprind tot, de la patch-uri de securitate pana la noi feature-uri. Atunci cand nu folosesti calculatorul, Windows 10 va descarca update-urile si le va instala. Apoi, poti sa programezi restartul atunci cand iti este convenabil. 

Vestea buna este ca Microsoft are 5 milioane de oameni in programul sau Windows Insider care testeaza update-urile inainte ca acestea sa ajunga la tine, ceea ce inseamna ca riscul de a primit o actualizare plina de buguri este mai mic. 

Pe de alta parte, masura are meritul de a tine calculatoarele mereu la zi, in conditiile in care atacurile hackerilor devin tot mai sofisticate pe an ce trece.

Share articol: