A mai ramas putin timp pana cand Windows 8.1 va ajunge oficial pe calculatoarele fanilor Microsoft.

Windows 8.1 poate fi deja precomandat, dar va putea fi descarcat abia pe 17 octombrie. Cei de la Microsoft spun ca acest update la sistemul de operare Windows 8 ii va ajuta pe utilizatori sa inteleaga mai bine noua interfata cu dale.

Camerele cu care prinzi toate magariile din trafic. Pe care o alegi? Duminica la ProMotor, de la 10.00 pe Sport.ro

Windows 8.1 va fi gratuit pentru cei care au Windows 8. Cei care au instalat Windows 7 pot cumpara softul cu pretul de 120 de dolari. Pot primi fie un DVD, fie il pot descarca de pe site-ul oficial.

"Windows 8.1 nu e creat pentru a fi instalat pe calculatoare care au Windows XP sau Windows Vista", spun cei de la Microsoft. Persoanele care au versiuni atat de vechi pot sa isi achizitioneze acum Windows 8, iar apoi update-ul va fi gratuit pentru ei, anunta cnet.

Compania Microsoft pune la dispozitie si o varianta a sistemului de operare numita Windows 8.1 Pro, care va costa 199 de dolari.

Windows 8 i-a cam suparat pe unii utilizatori din cauza ca pornea intr-o pagina cu dreptunghiuri colorate, si nu in cea clasica, cu iconite si buton de start. La Windows 8.1, Microsoft resusciteaza butonul de start si le da posibilitatea utilizatorilor sa porneaza in modul traditional.

Interfata cu dale, acele dreptunghiuri colorate care ar trebui sa ne ajute sa interactionam mai bine cu calculatorul, a aparut in ideea de a unifica gadgeturile si de a pastra un acelasi mod de lucru si pe laptop, si pe tableta si smartphone.

Share articol: