Carrefour-Online.ro ti-a pregatit 5 zile de BLACK FRIDAY cu preturi imbatabile la mii de produse in perioada 19-23 noiembrie.

Pe www.Carrefour-Online.ro clientii pot achizitiona televizoare HD incepând cu 599 lei, smartphone-uri de la 219 lei, notebook-uri de la 969 lei, espressoare de la 124,50 lei, electrocasnice mari la mega reducere si multe altele.

„Si anul acesta garantam o experienta de cumparaturi speciala clientilor nostri. Black Friday aduce clientilor Carrefour-Online.ro cele mai mici preturi la mii de produse” a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania.

Descopera BLACK FRIDAY la Carrefour-Online.ro cu:
• reduceri la mii de produse Electro – IT&C
• stocuri mari pentru produsele din promotie
• promotii reale la cele mai mici preturi
• livrare gratuita pentru comenzi de peste 300 de lei

Pentru a fi sigur ca nu pierzi nicio promotie, viziteaza site-ul www.Carrefour-Online.ro sau inscrie-te la newsletter-ul Carrefour-Online.ro

Sarbatoreste BLACK FRIDAY la Carrefour-Online.ro cu mega reduceri la tot ce intra in priza.

Despre Carrefour:
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. in fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, Grupul Carrefour numara 166 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 85 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.Carrefour-Online.ro.

Share articol: