În primul rand, începem prin a-ți spune că titlul e parțial greșit fiindcă ecranul OPPO Find X2 nu e doar cel mai bun ecran pentru gaming, ci și unul dintre cele mai bune ecrane din lume, în urma testelor făcute de prestigioasa publicație internațională DisplayMate.

În al doilea rând, te anunțăm că OPPO, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de smartphone-uri la nivel global, ajunge oficial și în România începând cu 6 iunie, iar tu vei putea da o precomandă pentru acest model de smartphone, pănâ pe 5 iunie. Împreună cu telefonul vei primi cadou o pereche de căști wireless OPPO Enco Free, pentru o experiență multimedia cât mai completă!

Să ne întoarcem însă la ecran și să îți povestim pe scurt de ce ecranul Find X2 e unul cu adevărat special. Cu un display Ultra Vision cu o rată de împrospătare de 120 Hz și o rată de eșantionare la atingere de 240 Hz, toate acțiunile tale vor fi percepute și procesate instantaneu fără riscul de a rata fracțiuni de secundă extrem de importante pentru avansarea în joc.

De asemenea, datorită clarității 3K QHD+, display-ul de peste un miliard de culori și luminozității de 1200 niți, toate personajele tale mai sunt aduse aproape de realitate pentru ca tu să te poți transpune în lumea virtuală a jocului preferat.

Iar, datoritacipului deoptimizare Ultra Vision, toatevideoclipurile pot fi transformateîncapodopere HDR de înaltăcalitate.La toateacestetehnologii se maiadaugășisistemul de difuzoare stereo duble, pentrucatusăai parte de o experiențămultimedia de excepție!

Bineînțeles, toate aceste nu ar fi posibile fără un procesor erou!

Find X2 nu dezamăgește nici la acest capitol! Ba mai mult, telefonul se mândrește cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865, care îți oferă garanțiacă jocurile vor rula fără întreruperi sau sacadări ale imaginii, așadar, nimic nu te va mai deconcentra, fiind mereu la înălțimea așteptărilor tale și ale coechipierilor.

În cele din urmă, dar nu pe ultimul loc, orice împătimit de gaming trebuie să țină cont bateria telefonului său!

Având o baterie cu douăceluleînserie, OPPO Find X2 are o capacitate totală de 4200 mAh care prelungește experiența de utilizare considerabil. Dacă însă te adâncești atât de mult în joc încât să ți se descarce bateria, prin tehnologia de încărcare super rapidă Super VOOC, poți relua jocul de unde l-ai lăsat într-un timp foarte scurt, fiindcă încărcarea e ultra rapidă! Telefonul se încarcă complet în 38 minute. Da, ai citit bine! În acest timp telefonul se încarcă de la 0 la 100%!

Dacă deja te-am convins și vrei să fii printre primii din România care vor primi acest model, mai trebuie să știi că poți face precomanda, până pe 5 iunie, la unul din partenerii locali: Orange, Vodafone, Altex, Media Galaxy, Flanco sau EMAG.

Poți găsi mai multe detalii pe pagina de precomandă: https://www.oppo.com/ro/events/precomanda/

Share articol: