Grabeste-te! Numai pana pe 15 martie functioneaza aceasta aplicatie!

Ce este My Heartbeats? Asa cum numele sugereaza, are legatura cu bataile inimii. Este o aplicatie creata de catre Profero pentru Orange pentru a-i ajuta pe oameni sa ofere cadoul perfect in luna iubirii. Iata cum descriu cei de la Orange aplicatia:

"In perioada 9 februarie – 15 martie 2016, clientii Orange isi pot declara dragostea intr-un mod inedit, trimitand sunetul inimii catre persoanele dragi, prin intermediul aplicatiei mobile My Heartbeats. Clientii Orange care trimit sau primesc mesaje prin intermediul aplicatiei primesc cate 10 MB cadou pentru fiecare bataie a inimii. Spre exemplu, la un puls de 78 de batai pe minut, bonusul de internet este de 780 MB. In plus, cei care folosesc aplicatia My Heartbeats primesc un voucher de 10 euro reducere la telefoane, tablete si accesorii din oferta speciala de Valentine’s Day, pe care il pot folosi in magazinele Orange sau pe orange.ro pana pe 31 martie".

Pe scurt, este o aplicatie prin care iti poti inregistra sunetul inimii si il poti transmite cui doresti. Aplicatia a fost descarcata deja de peste 400.000 de utilizatori. Am vrut sa o testam asa ca am descarcat-o, fiind disponibila si in Google Play, si in Apple Store. Sa vedem cati GB pot sa aduc. Ce buna ar fi fost in ianuarie cand mi-am consumat traficul...

Primul pas dupa instalare este sa te loghezi cu numele tau si numarul de telefon. Va reamintim, trebuie sa fii client Orange pentru a putea folosi aplicatia. In plus, mai poti da de un obstacol asa cum am patit eu: desi sunt client Orange de multi ani, titularul contractului este tatal meu! Si numai dupa ce i-am trecut numele lui am putut intra in aplicatie.

Apoi, totul este simplu. Pe ecran apare mare cuvantul REC pe care trebuie sa-l apesi, nu inainte de a pozitiona degetul pe camera telefonului. Pentru a detecta bataile inimii, aplicatia inregistreaza, folosind blitzul si camera telefonului, fluctuatiile de intensitate a luminii care trece prin deget. Diferentele de lumina sunt masurate, inregistrate si convertite in batai pe minut, respectiv in sunet. A functionat fara probleme, chiar daca rezultatul a fost mai mic cu vreo 15 batai pe minut fata de pulsul aratat prin aplicatia telefonului. A doua incercare a fost mai buna, trebuie tinut degetul fix altfel vei obtine mai putine batai pe minut decat sunt in realitate.

Dupa inregistrarea sunetului (dureaza 10 secunde), poti alege sa trimiti sunetul persoanei iubite. Fie prin SMS (daca este client Orange), fie prin email. Odata ce ai trimis mesajul sau mailul, primesti foarte rapid mesaje prin care esti anuntat ca "Bonusul din aplicatia My Heartbeats a fost activat". Si ai o luna in care sa te bucuri de traficul castigat, in limita a 10GB. Pentru ca poti folosi aplicatia de mai multe ori! Singura problema, in cazul in care patesti ca mine si titularul contractului este altcineva, va fi putin ciudat cand persoana iubita primeste mesaj cu: "<Numele tatalui> iti trimite toata dragostea!" :)

Mai exista un mod prin care My HeartBeats functioneaza, fara sa ai aplicatia. In revista Ele, la pagina 99, gasesti surpriza! Trebuie sa tii apasat pe cele 2 butoane, pulsul tau este detectat si inima se lumineaza. Daca tii apasat cateva secunde pe ele, vei auzi sunetul propriei tale inimi.

 

 
My Heartbeats

Aplicatia My Heartbeats by Orange

Posted by Yoda.ro on Friday, March 4, 2016
Share articol: