Black WEEK, opt zile de mega-reduceri pe www.arsis.ro, 21 - 28 noiembrie

In aceasta noapte, la ora 00:00, pe www.arsis.ro, se da startul mega-reducerilor de Black Friday.

Timp de opt zile (21 – 28 noiembrie), pe parcursul unei adevarate Black Week,  clientii celui mai mare partener Vodafone, ARSIS, au posibilitatea de a-si cumpara de pe www.arsis.ro smartphone-uri, tablete, accesorii si gadget-uri la preturi cu mult reduse fata de cele actuale.

Discount-urile vor depasi la majoritatea produselor 50 %, dar ele pot ajunge si pana la 70%.


 
in fiecare dintre zilele perioadei de reducere, clientii www.arsis.ro vor avea parte de promotii speciale la peste 1500 de produse din diverse categorii cum ar fi: smartphone-uri, telefoane cu: touchscreen, tastatura standard sau qwerty, tablete cu conexiuni 3 si 4 G, de marimi si capacitati de stocare diferite ( intre 4 si 128 de gb), accesorii apartinand unor marci proprii Arsis (Cellara, Mobix, Mobiama) precum si accesorii ce poarta semnatura unor branduri renumite: Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Kenzo, Ferrari, Guess, BMW.

Ce produse intra la reduceri, incepand de maine, 21 noiembrie

Printre smartphone-urile ale caror preturi vor “suferi” reduceri semnificative de Black Friday se numara iPhone 6, si iPhone 6 Plus, ARSIS fiind in prezent unul dintre putinele magazine online care comercializeaza ultimele modele de iPhone, sub pretul mediu al pietei.
 
Reduceri de pana la 70%
Se aplica de Black Friday multora dintre gadget-urile si accesoriile www.arsis.ro

Printre acestea se numara:
STORM 15  - Baterie externa 15600 mah (colectia Storm-brand Promate)  - Compatibila cu smartphone-uri , iPod, iPhone, iPad si tablete


 
Storm 15 este o baterie li-ion ultra-portabila si ultra-eleganta, utila intr-o calatorie de afaceri sau pentru o evadare de weekend. Acumulatorul puternic, cu o capacitate de 15600mAh este ideal pentru reincarcare telefonului cand sunteti in mers sau departe de o putere electrica. Este “eco-friendly” si garanteaza incarcarea completa a un iPhone de 10 ori. Storm 15 Dispune de tehnologia ShakeView care permite, printr-o scuturare usoara, vizualizarea cantitatii de energie ramasa in baterie.  Dispune de porturi de intrare/iesire de incarcare Micro –USB si USB

Casti Negre cu fir – marca Mobiama  

Capac Protectie Spate Fitcase Mobiama, compatibil cu Samsung Galaxy S4


 
Accesorii White Diamonds: capace protectie spate, book-uri, huse, flip-uri

Capac Protectie Spate White Diamonds Pentru iPhone 5-5S - Colectia Heartbeat

Gama de accesorii semnate de designeri celebri, 10 % reducere de Black Friday

WWW.ARSIS.RO se aliniaza tendintelor actuale si ofera publicului experiente noi in materie de accesorii superpremium din game concepute de designeri si case se moda celebre, cum ar fi: Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Kenzo.
intre 21 si 28 noiembrie acestea vor putea fi achizitionate la pret redus cu zece procente fata de pretul de lista


 
Livrarea produselor comandate este garantata si se face in cel mai scurt timp

Atat de Black Friday, cat si pentru orice alta comanda, ARSIS garanteaza livrarea produselor in cel mai scurt timp.
ARSIS ofera gratuit serviciul de transport, pentru comenzile mai mari de 100 de lei.


 
De asemenea, website-ul www.arsis.ro dispune permanent de modalitati de plata diferite, printre care si plata in rate a produselor, prin folosirea cardurilor de cumparaturi.

 La finalul celor opt zile de reduceri  Black Friday (21-28 noiembrie), ARSIS.RO va continua sa-si surprinda clientii, printr-o serie de “evenimente” online la care doritorii pot achizitiona “cadouri digitale” de Craciun, pentru ei, prieteni sau familie.

Share articol: