Mașina produsă de Apple va fi lansată în 2023-2025.

După ce a revoluționat piața telefoanelor mobile prin lansarea primului iPhone, Apple vrea să dea lovitura și în industria auto.

Potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo, gigantul american pregătește deja prima sa mașină. Autoturismul ar putea deveni realitate în jurul anilor 2023-2025 și va avea integrată și o tehnologie de realitate augmentată.

Din păcate nu avem detalii despre Apple Car, nici despre această tehnologie, dar mișcarea companiei s-ar dovedi cât se poate de interesantă.

Ani de zile, acest proiect a fost un secret, fiind cunoscut doar prin numele său, Proiectul Titan. Conform unor zvonuri recente, sute de oameni lucrează în prezent să producă Apple Car, iar printre ei s-ar afla inclusiv un fost inginer șef de la Tesla.

Dacă mașina lansată de Apple va avea într-adevăr tehnologie de Realitate Augmentată, acest lucru o va diferenția clar de competiție și vom putea vorbi în mod cert de o „mașină a viitorului”.

Rămâne însă de văzut dacă acest nou produs Apple va revoluționa domeniul auto așa cum primul iPhone a schimbat radical piața de smartphone.

Share articol: