Baloane cu miros de portocale, fulgi de zapada cu gust de piersici si confetti cu arome de banane, toate au fost pregatite de Harry Parr si Sam Bompas.

Primarul Londrei, Borin Johnson, a aprobat un proiect pe cat de ambitios, pe atat de interesant: Artificiile de Anul Nou vor avea miros si gust de fructe! Primele artificii "multisenzoriale" sunt rodul a doi oameni de stiinta experti in industria alimentara, Harry Parr si Sam Bompas.

Cei doi, cunoscuti in Marea Britanie pentru faptul ca au creat un teren de golf ca un tort pe acoperisul magazinului Selfridges, doresc ca cei care se vor afla pe strazi in noaptea dintre ani sa guste cu bucurie din artificii. Edilul capitalei britanice s-a aratat foarte incantat de acest proiect sustinand ca face parte din reputatia Londrei de a fi un oras care incearca, primul, lucruri noi.

Focurile de artificii vor putea fi urmarite cu ajutorul unei aplicatii a unei companii de telefonie mobila, o aplicatie care foloseste realitatea augmentata. Iata ce pregatesc cei doi oameni de stiinta pentru noaptea Revelionului 2014: 

Share articol: