Un studiu inedit realizat de cercetătorii de la Universitatea Macquarie din Australia arată că oamenii intuiesc un anumit comportament sexual în funcție de fizionomia potențialilor parteneri.

În cadrul studiului, mai mulți voluntari (femei și bărbați) au completat chestionare despre cât de dispuși sunt să aibă relații sexuale ocazionale. Apoi, au fost fotografiați, iar imaginile lor au fost analizate de alte persoane.

Concluzia a fost una surprinzătoare: cei mai mulți bărbați dispuși la relații pasagere aveau unele trăsături în comun: chipul mai alungit, fruntea înaltă, nasul lung și ochi mai mari, scrie Daily Mail.

Interesant este că femeile puse să evalueze disponibilitatea sexuală a bărbaților au intuit corect comportamentul lor, doar pe baza fotografiilor portret.

În schimb, bărbații au greșit când au fost puși să arate care sunt femeile mai libertine. Ei au considerat că femeile minione, cu ochi mici și buze subțiri sunt mai dispuse la aventuri sexuale.

Prin urmare, studiul demonstrează că femeile recunosc rapid care sunt bărbații aflați în căutarea aventurilor de o noapte, însă reciproca nu este valabilă.
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: